Kväll

Jodå Johanna, jag kan smocka dit två inlägg på en o samma dag.. eftersom du frågar så snällt.
Har hämtat ut mitt nya pass idag, vad är det som gör att man blir så fruktansvärt ful på alla sånna där foton (pass, körkort etc.) Tur man reser så ytterst sällan att man inte behöver visa upp det så ofta.
I morgon väntar en arbetsdag i Sveg, ska bli kul att beställa hem massa nyheter som jag provdoftade o provsmörjde mig med igår.
Men nu ska jag ta en dusch, en kopp te o en klening, samt stjäla lite kramar från mina kärlekar.

Hej svejs

Har varit i Sundsvall en sväng tillsammans med L och andra pigga människor ur apotek hjärtats stab. Vi hade en superskoj utbildning och fick massor av roliga tips o trix. (O en ny frisyr)
Idag är jobbdag i Hede, det är ganska så skönt att slippa åkandet ibland.
Vill passa på att lämna ett tips, världshistoriens kanske skönaste hudvårdsserie har vi snart hemma på lager både i sveg o hede, jag fullkommligt älskar dag/nattkrämen, man vet att det är lyx så fort man får en klick på fingret..


Tejp och andra viktiga saker.

Förstår inte att dagarna går så fort, nu är det torsdag igen och det innebär ju att det snart är helg..
Veckan har varit intensiv. Vi har fått till ett underbart fint sovrum som jag verkligen älskar. Det känns helt overkligt att jag ska få bo i det där mysiga rummet, även fast jag redan sovit gott där ett par nätter.

Har ryckt ut två kvällar på rad med sjukvårdsväskan.. ena dagen va de nån som borrat in en skruv i handen o nästa dag en som vurpat med cykeln och skadat armen. Hoppas det blir bra och inte så ont för någon av dem.
Idag har jag utbildning via webben hela förmiddagen, eftermiddagen ska det jobbas stenhårt tillsammans med min vapendragare Lena. Längtar till lunch, då ska jag njuta av världens godaste nachotallrik på Storgatan12.

Måndagmorgon

Ännu en helg är till ända. Har haft full upp med att packa, sortera och packa upp. Men roligt är det, så himla kul att se slutet på allt jobb och att börja inse att jag faktiskt ska få leva tillsammans med dom finaste människorna i världen. I lugn o ro i ett mysigt hem.. Overkligt, o så jäkla roligt!

Har varit i Sthlm på kursstart. Resan dit ...

img_6807 (MMS)

Har varit i Sthlm på kursstart. Resan dit gick bra, trots flyg och blåst. Klev upp o åkte i 4 snåret på morgonen. Va dödstrött när vi gjorde kväll klockan 17. Min älskade moster mötte upp mig o vi gick för att äta gulasch och ta en öl. Det va verkligen jätte gott, o kul att få träffa på I-B en stund. Men jag va så trött att jag åkte rätt snabbt till hotellet. Låg under täcket halv 8 och vakande halv 9 i morse. Då sov jag en liten stund i badet innan hotellfrukosten. Sen knatade jag upp o la mig i sängen o sov till kvart i 12. Efter att ha gått den långa promenden över vägen till centralen, sitter jag nu på bussen. Rödgråten och snorig. Köpte boken "jag saknar  dig" som är filmaktuell nu. Men val av plats att läsa den kanske va fel, mina medresenärer tittar suspect på mig rätt va de är. Hur som helst är jag snart hemma hos mina älskade killar igen. Jag längtar!  Utsikt från mitt rum.


Helgen som passerat..

var helt underbar! Min kära vän J kom på besök. Vi hade inte planerat något särskilt utan va bara inställda på att få prata o krama av oss lite. Jag älskade varenda minut. Skönt med ett avbrott från vardagen och skönt att få tillbaka mitt absoluta favorit sällskap då de gäller promenader runt åsen, fika och sång.
Vi lyckades ju få till allt..
Nu är vardagen här igen. Jag är på dåligt humör, tål inte minsta motgång och har en tryckande huvudvärk. Resfeber heter det. I morgon tidigt ska jag nämligen flyga till Sthlm. I ett sånt där ytte pytte plan, o jag gillar verkligen inte att flyga. Värst av allt är det att lyfta, o det måste jag gör två gånger eftersom vi ska mellanlanda i Mora. Dessutom varnar de för hård blåst inatt, typ orkan.. Jag har ingen lust, inte det minsta att va göra den där resan. Däremot ska det bli kul att komma till sthlm, jag är ju där så sällan nu mera ;-)
På onsdag kommer jag hem igen, bara jag överlever morgondagen.

Ok.. Mitt liv på en bild från min iPhone.....

img_6807 (MMS)

Ok.. Mitt liv på en bild från min iPhone... Ikea: handlar o planerar dagarna i ända. Angry birdas; beroendet är starkt, bara måste få bort de där mustschprydna grisarna. Runkeeper; jag ska ut o springa, så fort jag hinner.. Stockholm i mitt hjärta, har varit där med ett par veckors mellanrum nu ett tag o i morgon åker jag igen. Facebook; behöver jag ens kommentera?! ATG; alla mina pengar tar slut!!


Mycket att göra

Har för mycket att göra. Hinner inte alls med att blogga, eller träffa familj eller vänner. Det har känts stressigt och övermäktigt ett tag men kanske det börjar klarna, om jag anstränger mig kan jag se ljuset i tunneln..
Trivs bra på jobbet, älskar våra kunder!
Har haft en alldeles underbar helg i sthlm, med familjen på Birka. Stor familjen alltså, med systrar o mamma och annat viktigt folk.
Det va så skönt att åka bort lite ifrån stöket. För stökigt är det, lägenheten ser ut som ett enda stort kaos och jag längtar tills den är blott ett minne...
Over and out, nu ska jag skuva en säng nerför trappan med Ingelalallalalallalaaa..

RSS 2.0