Polly

Hemma från jobbet. Vansinnigt godissjuk har jag varit idag. Nu däremot har jag på extremt kort tid vräkt i mig polly som om det gällde livet. Nu är jag inte ett dugg godissjuk, lite lätt illamående och ångerfull istället.

Helgen som passerade hade jag min kära Johanna här på besök. Vi hade som vanligt mysigt, pratade, sjöng, promenerade och åt god mat. Hoppas vi snart gör om det.


Sjuk

Idag skulle jag ha åkt till Arlanda på tvådagars chefsträff. Istället fick jag massor av feber och ett hemskt tryck över bröstet. Så nu ligger jag här, skavfötters med sonen i soffan. Han
Är blekare än ett lakan och känner sig hängig oxå. Nu ska jag vila mig i form. Bara dricka te med honung och äta frukt. Fast egentligen skulle jag vilja ha godis. Jätte mycket godis och möjligen en semla, de borde man ju få när man är sjuk. Ja- faktiskt!


Semla

Nu ska jag sätta tänderna i årets första semla. Gott, men tyvärr inmundigas den inte hos sara och tyvärr inte i sällskap av semelätaren nr 1 Johanna. Förra året gick vi en mil om dagen och åt minst 4 semlor i veckan. Inget är sig likt. Så jag ska låtsas att jag sitter med en tekopp på Storgatan med min fina Johanna och med världens bästa sara. För tanken kan ingen ta ifrån mig!


Glad

Jag har helt klart världens bästa sambo. Det är alldeles underbart att leva med någon som är så jäkla snäll och glad och så otroligt lättsam. Jag har roligt och skrattar gott varje dag. Att va i stallet med hästarna med honom är det bästa jag vet. När vi är ute och rider/kör tillsammans och kan dela även den tiden tillsammans är mer än toppen. Nu till mitt dilemma, hur kan man visa eller berätta för någon exakt hur mycket dom betyder för en och hur jäkla lycklig någon gör en när det inte på något vis finns ord som
Kan beskriva det. Jag vill ju förmedla känslan, men de verkar ju helt omöjligt. Ett tack känns så futtigt.


Men nej!

Jag vill inte att det ska snöa. Ok jag vill ha snö men kan det inte snöa på nätterna istället o va fint på dagen.


Gott nytt år.

Tänk att ett nytt år har börjat bara så där helt plötsligt. Jag har haft ett underbart år. Med Max, kärleken och djuren. Med flytt och fix, installation i vårt härliga sovrum och resan till Egypten. Alla schyssta stunder med familj och vänner. Allt jag upplevt, alla skratt. Mitt kära arbete och min nya befattning. Och jag hann till o med byt bil innan året tog slut, o vilken bil sen. Jag är helt förälskad i den.

Nu väntar ett nytt år med spännande överaskningar och skatt o gråt. Jag tänker ta till vara på varje minut med mina nära och kära. Jag tänker se till att va med om massor av roliga saker detta år.
Jag önskar dig en riktigt god fortsättning på det nya året.


RSS 2.0