Älskade Norge!

Dagen till ära vill jag vara i Norge, helst i Oslo och vandra på Karl Johans gate, ätandes en  korv som är instoppad i en lompe.
Vill vara där med min härliga släkt och skåla i Ingefärsöl. Men får nöja mig med att dagdrömma, om vackra Norge, om allt gott som finns där (Lompe, sviskekompott, loff, kneip, pölse, mandelstang, makrill, ölen, läsken, riddarost, tomatost, räksalladen, fyrklöver osv osv.) En sak är då säker,i Norge är man bra på att åka skidor, o så är man snygg.. lägger därför ut lite norska snyggingar här idag

Elin (släkt) Tom (släkt) Ida (släkt) Petter (blivand släkt ;-)) Fredrik (tunnelbanekompis)

.

kväll

Min lediga dag har innefattat livräddning på exet genom att köpa en dosa snus till han på morgonen. Lunch på storgatan 12 med johanna. Filmmys i soffan, tvätt och strumpjakt. Utvecklingssamtal på skolan med sonen och exet, handling på ica, matlagning och sen väntan på alla som skulle käka. Fläskfilé gryta enligt Max recept och lite glass efteråt.. nu har jag sprungit genom duschen och hoppas på lite mys innan jag o max ska lägga oss o berätta för varann om helgen som spenderats på olika håll, samt försöka lösa några av världens gåtor..

16 maj

Nu är ännu en helg förbi. Har haft de trevligt med goa människor och gott att äta. Har slappat och tittat på kärleksfilmer och haft vansinnigt ont i magen. Låg precis hela söndagen, o när kvällen kom kröp jag ner under täcke o filt med pyjamas, morgonrock och tofflor och kunde inte sluta frysa. Idag är jag ledig och har vaknat utan magont o känner mig rätt pigg! Det ska jag fira med en lunch med Johanna.

Regn

Vilken dag, en sån där regnig dag! Vaknade i morse och blev som vanligt bjuden på morgonkaffe lite längre norr ut. Stack i spöregn/åska till sveg där jag jobbade till halv 5. En fullspäckad dag med många trevliga kunder.
For hem i spöregn, o bortskämd som jag är fick jag eftermiddagskaffe o smörgås när jag kom fram till byn.. (ja, risken är stor att jag snart blir riktigt odräglig) skyndade hem, bytte om o snart stod Johanna i hallen o det va dags att sticka.. Ett glatt gäng startade vid korpen för att ta sig runt Halvfari. Några cyklade, andra gick o vissa sprang. Jag o Johanna promenerade snabbt och kunde vid vissa tillfällen inte gå upprätt pga skrattanfall deluxe, men vi har då alltid roligt under våra promenader. Totalt dygnsura var vi på slutet, o när vi insåg att vi va på väg att missa nötter o russin hos Jeanette sprang vi sista biten.

Nu när vi fått en kopp te, en varm dusch o torra kläder njuter jag. Det är mysigt att va ute i regnet. Och väldigt skönt när man kommer in igen..

kärlek

img_1304 (MMS)

Två underbara pussjuka killar


Ett gott skratt förlänger livet..

http://www.youtube.com/embed/RP4abiHdQpc


Sol?

Har jag kanske missförstått något? När jag tittar på vädret ser det ut som om det ska vara solsken och  värme, men än har jag inte sett något av det.. SUCK!!

Apo

Då har jag genomgått första arbetsveckan på apoteket. Känns så himla roligt att va tillbaka, det är massa nytt som är på inlärning och det tar tid o kraft. Men jag tycker det är fantastiskt kul med kunderna och jobbet i sig.
Har varit trött på kvällarna den här veckan, men det är ju ovant att pendla och att behöva " lära sig" något hela dagarna. Men jag verkligen älskar jobbet!

Lycka är att hitta en chokladmunk på sätet...

img_6807 (MMS)

Lycka är att hitta en chokladmunk på sätet när man sätter sig i bilen tidigt på morgonen och ska åka 7 mil o inte hunnit äta frukost. Tack!


RSS 2.0