Bebisar o valpar

Huvva va jag ställer till det för mig. Är så avundsjuk på min syster som har en liten, supermysig, underbar och go bebis. Jag blir skendräktig varje gång jag varit dit och det är jag ju såklart varje dag.. annars dör jag en liten smula, om jag inte får gosa på E varje dag!
Min underbara vän L har en bebis i magen och henne kan jag inte heller träffa utan att börja vagga fram som en anka och känna hur det stramar i brösten. Herre Gud! Hur är det fatt med mig egentligen..

Ikväll slängde jag in lite ungar i bilen och åkte till pappa för en kopp kaffe, och för att titta på hans valpar. TVÅ!! stycken har han skaffat, den ena sötare än den andra. Jag smälte som en glass i solsken, och låg där hjälplös på golvet hopplöst förälskad i flera timmar.
Hjälp mig någon

Hansen racing!

Det händer så mycket roliga saker nu så jag knappt hinner med! Alla systrar H har fullt upp.
I helgen var det konfirmation för äldsta systersonen och det var verkligen en trevlig tillställning.
I helgen som kommer blir det väl kalas då, känns lite kul och lite läskigt och lite annat, men kommer säkert bli bra..
Om några veckor ska släkten åka till strömmen och gå på dop, en sak till som jag ser fram emot och tänker mycket på.
Men sen då, jo då har syster I tagit sig i kragen och FRIAT till R som dessutom sagt ja, och bröllop det ska de ha i sommar redan! Och det är ju så förskräckligt roligt att jag inte kan låta bli att lägga mig i alla planer. Stackars syster kommer väl få ett utbrott på mig snart..
Men jag ser verkligen fram emot alltihopa!!

Hejja hejja Hansen racing!

Oh My!! Nu jäklar är det nära, jag har p...

Oh My!! Nu jäklar är det nära, jag har packat precis allt, hoppas onsdagen skyndar förbi. Inte bli sjuk, inte bli sjuk!!!!


RSS 2.0