Pigg som en mört

Idag är en sån där dag då det känns som om man kan klara allt! Jag är glad, pigg och tycker att allt är toppen.. Har massor av spring i benen och hur mycket kraft som helst.
Jag ska äta halväcklig middag men de känns som de kvittar för livet är ju bra underbart.
Snart är det helg, och jag längtar verkligen efter allt den har att bjuda på.

Fniss

http://www.youtube.com/watch?v=Cr7neaMu59g

kaffe o kaka

Mitt liv är ett enda stort kafferep, vilken tur! Det är ju vansinnigt gott med kaffe och så trevligt att sitta o prata skit med de man tycker om. Idag har jag hunnit med 3 olika kaffesällskap och dessutom på tre olika ställen. Det är dessutom kul att avgöra vem som gjort godast kaffe för dagen :-)


Systrar!

Jag tog tag i saken o bjöd hem mina underbara systrar på middag förra helgen. Jag var ute i god tid så alla skulle kunna komma.. funderade på hur länge sen det var bara vi, utan karlar o barn. Ärligt talat vet jag inte när de senast hände, om det ens har hänt!
Trevligt var det iallafall. Det finns liksom inget ont att säga om någon av dem. Vi har aldrig varit osams och vi skrattar alltid mycket tillsammans.

Kvällens meny bestod av:

Cevitche på räkor och ett glas vitt vin
Entrecote med patatas viejas och fetaostkräm o lite rött vin
Chokladfondue på vit och toblerone med färsk frukt, kaffe o dessert vin.

Det var ju inte världens lyxigaste mat,men ändå gott.  Glad va jag för att alla kom och förgyllde min kväll.
Hoppas vi snart gör om det!

ÄCKLIGT!

Ja jag är ju hemma och är sjuk.. På bristningsgränsen till hysterisk faktiskt, tänkte skicka oss "familjen klen" på nödslakt.
Sonen kom hem på söndagen med hög feber o var helt borta ett dygn.. när han började sänka febern fick jag min.. Och en halsont jag aldrig tidigare upplevt. Halsfluss har jag haft förut men jag kan inte minnas att de kändes så här och inte heller att de kunde smaka så ILLA!!
Jag har liksom fått halsböld på köpet av "flussen" känns strålande, de smakar var i munnen dygnet runt, svårt att svälja, trångt och jävligt och allmänt pissigt, låg med 40 i feber ett par dagar..
När jag fått min medicin och tänkte att nu ska de väl vända.. ja då börjar hunden plötsligt frossa och blev väldigt medtagen.. stack till veterinär o konstaterade att han va röd i halsen och hade väldigt hög feber han med..
USCH! Ja hur som helst går jag omkring o ber om en bättring, att helvetet i halsen försvinner!
För att få er att förstå hur vidrigt det är tänker jag minsann bjuda på en bild.. inte från min mun dock men ändå.. Behöver jag tillägga att ni inte behöver pussa mig om ni inte vill ;-)












Fredag

Denna fredag va alldeles fantastisk, o den är inte ens slut än! vad som helst kan ju hända.
Har haft det lugnt o skönt på eftermiddagen. Slapp åka till hemskavik och la mig o sov en stund i stället.
Efter den sedvanliga underbara kvällspromenaden med några av favoriterna stoppade jag ner mig i ett bubbligt violdoftande hett bad. Runt omkring brann ljus och i handen fanns min fredagswhisky!
Efter en skön stund, ska jag nu lägga mig i soffan med handen i chokladskålen istället

Trevlig helg på er!

Mys!

Efter ett tag av stress, upprivna känslor, flytt osv har jag längtat till att bara vara, och va på ett ställe där jag kan slappna av, vila ut och bara göra så lite som möjligt!
Det fick jag i helgen. Jag o Sixten följde med J till storsjö och njöt av helgen.
Fredagkväll bjöd J;s underbara föräldrar på mycket god middag, vi bytte sedan om och begav oss mot stugan. Johanna körde både bil o båt, gjorde upp elden, hällde upp godiset, vinglaset och likören.. snacka om att jag var lat!


Vi hade en underbar kväll, ute va det skönt så vi satt på altanen och tittade på sjön.. Vi njöt av likören och vinet, spelade spel och sjöng massor!

På lördagen hade vi sovmorgon, åt frukost, vilade..


Tog en promenad runt holmen och la oss sen o vilade.. packade ihop oss och åkte mot byn.
Efter påhälsning hos andra delar av släkten slappade vi vidare med dusch, snacks och lite vin. Då Sixten blev erbjuden barnvakt begav vi oss till campen för att inmundiga Tacobuffé och en öl.. måste säga att vi höll ut länge.. Halv tio låg vi till sängs, och hade hunnit med fika och lite kvällsprat.
När det va dags att åka hem på söndagen kände jag mig så väldigt utvilad och glad.. vilka härliga människor jag fått vara med.  Vilket lyx och vila jag fått! Jag känner mig otroligt lyckligt lottad..
Hoppas jag snart kan åka tillbaka!
Tack hela familjen Å för en härlig helg.

RSS 2.0