Familjeutflykt!

Jaha, för 2 veckor sen ( ja jag vet att jag inte skrivit på länge) bestämde vi oss för att åka till skogen o grilla korv. Jag, mamma 2 systrar och en massa barn.
Vi styrde kosan mot Källsjön i Hedeviken. Mycket fint ställe med vacker utsikt över sonfjället!


Vi hade mycket trevligt, tände upp en eld och grillade korv, barnen tillverkade näver båtar och lekte vid vattnet.


När korvarna var uppätna och det var dags för kaffet, hände något märkligt. Mamma skulle ta ett kort på mig o mina systrar när vi satt vid bordet, så hon fick med utsikten...
Då slog bordet runt, det tippade inte som det kan göra om det står ostadigt, utan verkligen slängde helt runt.
Bordet landade över min fotrygg o pressade ner den mot backen, kaffe och annat fög på oss och vi hängde så tills vi tog oss upp igen, jag lovar att jag skrek för de gjorde så fruktansvärt ont!
Vi fick packa ihop och eftersom jag inte kunde stödja på foten, hängde på syster J o hennes snälla son J genom skogen och till bilen.
For mot hälsocentralen dit även syster I var tvungen att åka, för hon hade fått ett bett på halsen av någon insekt och fick en allergisk reaktion.. snacka om värdelös dag. Så vi dundrade in på hc, förklarade att vi hade haft utflykt och att 2 av oss behövde vård,,,,
Jaha, hur slutade detta då.. I fick medicin och kunde senare andas normalt.
själv fick jag en bryten fot och ser ut på detta vis i 6 veckor av sommaren...

:

Å det regnar och regnar...

Ingen vits att sitta inne och deppa bara för att regnet aldrig verkar ge med sig..
Tog en skön sovmorgon och begav oss sedan ut!
Hade uppsamlingsplats på gården för ömse systrar och barn, sen bar det av till marknaden på hembygdsgården. Inte för att det var så mycket till markand.. men lite godis fanns det i alla fall.

Efter marknaden hade jag och sonen plask tävling, den som hoppade i flest vattenpölar och gjorde störst plask vann...
Vi låg sedan på marken och grävde gångar och dammar för regnvattnet- skitroligt!  Tycker att alla "vuxna" borde ge sig ut och va lite barn! De har bra mycket roligare.

Nu ska vi duscha och klä upp oss lite, sen laga lite Thai-mat och skåla coca cola i fina vinglas.. Prinsen Max och mamman ska ha en riktig helkväll och fira regnet! (då kanske solen vågar sig fram)
TREVLIG HELG


katter

Min son har under en längre tid känt sig trött och hängig. Att sitta på vår altan går inte så bra, då vi snart måste gå in för att det kliar och sväller i hans ögon. Han påverkas i luftrören och måste ta astma medicin för att vistas på VÅR altan. Detta pga att grannarna har katter som gärna ligger i våra möbler på altanen.. Har jag dörren öppen går de gärna in och spatserar omkring i huset, sen blir Max sjuk. Jätte irriterande och svårt att veta hur man ska göra..

Man vill ju inte göra sig osams med grannarna, men jag vill ju samtidigt inte att min son ska behöva må dåligt hela tiden. Idag for vi till stan för att göra pricktest och det visade en stark allergi mot just katter. Vi skulle inte utsätta oss för sånna om det inte var nödvändigt (sorry farmor)
Fick reda på att det tar ca 7 veckor att städa bort en katt som varit inne i huset! SHIT ...

Sommar o sol!

De va ett tag sen sist, men dagarna är så härliga nu så jag har inte orkat skriva. Jag har semester. För första gången sedan man var liten o hade sommarlov. Härligt är vad det är! Att inte riktigt veta vilken dag de är eller vad man ska göra. Jag har hunnit med en del ändå; firat midsommar med grannar o annat löst folk. Dansat på parken o svingat en öl i öltältet. Åkt till borlänge med mamma o sonen på peace and love festival, diggat till mötley crue och volbeat. Så roligt så, max sa att de va den bästa dagen i sitt liv. Vi har badat i orsa o träffat jenny, som jag inte sett på 2 år. Jag har grillat med massor av släktingar o haft tipspromenerad o kubb turnering. Suttit i syster j nya störös o ätit kolbullar med hela familjen. Slängt mig i sjön i både långå o viken. Doppat mig på campingen o åkt vattenruchelkana. Ätit på hembygdsgården, bränt mig i solen. Haft en lyxig dag med min moster hos laura. Massage, ansiktsbehandling, vin o tapas. Middag o jordgubbstårta hos syster i! Läst 8 böcker på 2 veckor. Slingor i håret o träning inför morgondagens modevisning på campingen... Nu väntar middag, träning, rosevin, påhälsning hos pappa osv. Kram på er.

RSS 2.0