Sexsnack

Åh vilken rolig kväll! Det gick så bra allting och mycket folk kom det.
Vår klubbkväll blev bättre än
Vad jag vågade hoppas. Olle och ylwa va toppen.
Idag är jag full av energi, längtar till nästa gång och börjar fundera vad de ska handla om :)


Vårkänslor

Vilken fin kväll. Jag va så trött när jag kom hem från jobbet, men efter god oxfilé kändes kroppen lite piggare igen.
Ut i kvällssolen och sadlade min kompis och skrittade mitt bland fågelkvittret.
Vilka vackra varelser, o hur härligt det är att känna deras muskler arbeta under en. Världens bästa terapi!


spänd

Längtar mycket tills på onsdag nästa vecka... Tänk att Olle verkligen kommer. Och Belladot med deras fin fina grejor.. inte klokt!
Jag har fått in över  40 anmälningar redan :-)

belladot.com


Söndag och vila??

Vilken härlig och innehållsrik dag jag haft. Vakande tidigt men utsövd. Låg och pratade med min kära medan solen vaknade utanför fönstret. Vi drack lite kaffe och gick sedan ut på promenad. Gick ut i skogen och gick på en liten Skogsväg. Ömsom snö ömsom knakande kvistar trampade vi på. Plötsligt hör jag ett mullrande läte, hinner inte komma på vad det är förens det mullrade igen. Som en vibration genom hela kroppen på mig, så starkt var ljudet. Frågade något rädd min sambo om vad det var. Sen morrade det rejält och vi insåg att Björnen förmodligen ville vara ifred och satte av uppför en slänt och ut på en annan väg. Jag va både flåsig och hade hög puls när vi knatade iväg. Spännande med björnar men jag sitter hellre i en bil och letar dem än att gå precis bredvid.

Efter promenaden åt vi frukost och åkte sedan till syrran på fika, kul att träffas. Det va alldeles för länge sedan. Efter fika åkte vi hem och jag stack till skogs igen. Den här gången ridandes på ett vackert sto.
Väl hemma bakade jag matbröd och lagade mat. Kvällen tog vi en biltur och träffade på syster I med familj mitt i skogen på en egentligen oåtkomlig väg. Lite annorlunda och kul :)
Nu ska jag krypa till sängs. Nöjd med dagen och med siktet inställt på en ny arbetsvecka.


Snöööö

Men allvarligt talat.. Här försöker man va pigg och positiv in i de längsta. Men snö. Måste de snöa mer i vår. Kan de Inte blomma istället och kan man inte få sol i ansiktet istället för blötsnö. Nä det är bara att bita ihop, för bryta ihop är inte sånt jag sysslar med.


RSS 2.0