Lördag igen..

Idag jobbar jag. Med bästa A och en jordgubbsbakelse... ja bakelsen jobbar inte så särskilt mycket, men den hjälper till att hålla igång oss.
När jag kommer hem ska jag o min kära och syster M med familj åka till skogs o ha picknick.. och kanske, kanske om jag har tur får jag mig en dans också där ute i den vackra naturen, när kvällssolen lyser som vackrast :-)

Oh my..

Idag är det lördag, heeela dan!

Fredag

FAAAAN! Jag har ont i halsen  o snorar,inte precis vad jag vill göra just nu. Dåligt val av tillfälle att va snuvig på. Vräker i mig halstabletter o gurglar i jod.. Hoppas på det bästa. Men  iallafall så kommer hon snart, min  kära Johanna. Jag jobbar i Hede idag, så vi kan ses redan på lunchen. I LIKE!!
Sen ska vi ha en roligt helg tillsammans med goda frukostar, fika, promenader o sång.. just like the old days :)

Festival

Hade en alldeles underbar helg i norge förra helgen. Vi åkte på morgonen med motorcykel, fick med oss några fler filurer efter vägen..
Stannade till i funäs o gick på röda näsan o handlade lite småsaker att släcka törsten med när vi kom fram.
Men när vi kom till gränsen va jag o L så himla törstiga att vi va tvugna att ta en liten vätskepaus ;-)


Väl framme i Stuggudal installerade vi oss på rummen vi hyrt, riktigt bra boende! Satte oss o tog en whisky och slappade. Sen tog vi en lååång promenad till festivalområdet.. det va så långt att två av oss ramlade ner i diket av utmattning och två andra sackade efter så till den milda grad att vi inte hittade igen dom förens över en timme senare..
Sen fick jag lyssna på Odd.. Älskade låtar, duktiga musiker. Solen sken på oss där vi satt i gräset med en kall öl och sjöng med.. Alldeles rörd var jag, av alla intryck o av att ha världens bästa vid min sida.
Efter lite mat, lite dans o nån öl tog vi för säkerhetsskull en taxi hem. O en sängfösare senare, låg vi för natten.
Det blev en mysig resa hem igen, det blev  kaffe med en hel armé när vi kom fram. Det kom en Johanna och vi hade en skitrolig eftermiddag/kväll. Och fick god grillad mat av en sann hjälte som stod ute i regnrock o grillade..
Jag la mig, lycklig och trött om söndagen!




http://www.youtube.com/embed/OHxaPWunGyI

Personalvård

img_1492 (MMS)

Personalvård


smask

Min Max har kommit hem, ska njuta av hans sällskap idag o återkommer med ett längre inlägg en annan dag..


Jogging

Ikväll tog jag mig en löptur i solskenet..skönt att komma ut, roligt att springa och vacker natur. Men de va nåt som saknades, min träningskompis.
Johanna: I stan
Ingela: Husvagnen
Mamma: Redan sprungit idag
Jeanette: Körde jag om i morse, när hon sprang.
Ingen som helst ordning, jag vill ha er med mig nästa gång. Om inte alla samtidigt, - åtminstone en av er!!

Saknar dig!

Jag ska älska dig tills döden skiljer oss åt.
Jag ska vara stark o svälja min gråt.
Jag ska vänta tills tiden tagit slut
ända tills mitt sista andetag ebbat ut.
Du är glöden som brinner inom mig
all min kärlek
all min saknad
är på grund av dig.


Roll over, play dead..

img_1392 (MMS)

Roll over, play dead..


Hjärnsläpp

Tänkte skriva nåt.. uppslaget försvann. Det går utför med minnet. Har suttit här en kvart nu o stirrat på tangentbordet, ger upp o äter frukost istället.


Golf

Efter månader av psykning och hårda ord, kom dagen då den stora golftävlingen skulle gå av stapeln. Moster o jag har taggat länge, hittat lämplig klädsel och hon hade köpt bucklor till det vinnande laget som naturligtvis skulle bli vi. Hon spelar ju golf hela tiden. Motspelaren hade däremot inte spelat på ett par år och va kanske inte lika storkäftad om vinsten dagarna innnan. Syrran stöttade K och de hade matchat ihop sig bra.
En jätte rolig runda senare var vi golfklubbschaufförer lite glada i hatten, myggbitna och fnittriga.
Jag va jätte glad o stolt över vinnaren, även fast det inte blev mitt lag som gick segrande ur striden..
Nästa år smäller det igen, men då tänker vi minsann vinna tillbaka bucklorna!

Team lila


Man måste va i form, urfarligt att drabbas av vätskebrist



Det segrande laget, synd de va så mörkt ute.. man missar lite av de där självgoda minerna i mörkret ;-)




Lördag

Vilken dag. Stack till Sveg på morgonen o jobbade. Det va helt sjukt mycket kunder idag och ännu mer varor som skulle packas upp. När jag svettig o "uppvarvad" låste dörren var det hur mycket som helst kvar att göra, som tyvärr fick sparas till Måndag. Men kunderna är fantastiska, jag gillar verkligen den kontakten och alla spännade frågor man får.
Väl hemma fick jag krypa ner under en filt o sova ett tag. Har precis blivit serverad en god oxfilé, ska ut på skogstur och sen mysa vidare. Har absolut inga som helst problem med att ta den tillvaron, jag är helt övertygad om att jag har det förjäkla bra.
Jag önskar att alla människor någon gång i livet får uppleva den totala lyckan, att se vad kärlek egentligen innebär och hitta en människa som finns där som en förlängning av en själv. En människa som är det mest naturliga och trivsammaste sällskap man kan ha. En människa man helt enkelt känner att man inte kan överleva utan, o som får en att uppskatta varje enskilt minut av livet!
Tack min älskade för allt du ger mig varje dag, timme och minut.

RSS 2.0