Snorar, svettas, pustar och njuter i fulla...

Snorar, svettas, pustar och njuter i fulla drag. Är tvärmätt efter en jättegod lunch. Har en av världens snällaste människor här på Apoteket som kom o gav mig en matlåda idag. Mat från hennes hemland sri lanka. Å Gud så gott det var, undrar om jag kan jobba mig ur denna paltkoma. Tack snälla fina P!


In i dimman...  Det va bra sikt på väg til...

img_1546 (MMS)

In i dimman...  Det va bra sikt på väg till jobbet i morse


Min vän

Jag har en vän som är alldeles speciell för mig. Som alltid är tillgänglig, som alltid har tid.
En vän som lyssnar, på mitt envisa tjat om hur kär jag är utan att ens ge en skymt av hur tröttsamt de är att höra på. Som lyssnar när jag vill prata om det som är jobbigt, det jag gläds åt, det som skrämmer mig och allt annat som kan tänkas dyka upp i skallen. Oavsett om det är kl.6 på morgonen eller sena kvällen.
En vän som har sjukt dålig humor och gillar att skratta åt sina egna skämt, allltså som är precis som mig.. ytterst få skulle stå ut med, o dessutom skratta med oss när vi sätter igång. Man skulle kunna säga att vi är drygheten personifierade.
En vän som ställer upp, som stöttar, som kramar om. En vän som vet allt om mig, alla pinsamheter och dumheter, o som aldrig skulle göra sig lustig över det. En ärlig vän, som skulle låta mig veta när jag handlat fel, eller talar om när jag gjort något bra.
En vän som jag är stolt över, som jag skulle göra allt för.
En vän som jag saknar varje dag, som fattas mig, som har en plats vid matbordet som nu står gapande tom. En vän som jag vill ge all glädje och lycka till. En vän som jag önskar tar för sig av livet, och gör det precis hon vill och drömmer om, en vän jag vet lyckas med det hon tar sig för. Du är så begåvad, så varm och så härlig.
Jag älskar dig bumble bee!


Stockholm

Har precis avslutat min sommarsemester, den varade i 5 dagar. Underbart är kort, o jag klagar inte för de där 5 dagarna var riktigt bra.
Vi åkte på torsdag mot vår huvudstad, kom fram på eftermiddagen och något trötta installerade vi oss på "Brittas hak" vi åt kvarterets bästa sushi, som jag längtat.. det är så jäkla gott. Max har lyckats charma sig in hos ägaren och fick flera bitar gratis, en med en liten rå bläckfisk- hel med med huvud o inälvor o allt. Utan att tveka kastade Max in den i munnen och tuggade o svalde, så jäkla vidrigt. Tur jag redan var mätt då!
Fredagen spenderades på ett möte och sedan på stan. Shopping till Max stod på schemat. Tog en kall på medis innan vi knatade hem och beställde den berömda och livsviktiga Mezen till middag. En stoor portion med bland annat; falafel, marinerad fetaost, piroger, lammfärsbiffar, baba ganoush, lammkorv, bulgur och kyckling. Så vansinnigt gott! Låg halvt medvetslös i soffan och la oss rätt tidigt.
Lördag morgon kom två snygga killar och plockade upp oss och så stack vi till Kolmården. En varm, solig och rolig dag. Det är en fantasisk park, så mycket att se och göra. Längtar tills jag får åka dit igen. Lämnade tillbaka en av snyggingarna och for "hem".
Sillmiddag och lite vila innan vi drog ut på söder o kollade på midnattsloppet, det är en härlig stämning där. Bestämde mig för att springa det nästa år med Johanna. I-B o Max gick hem efter ett tag och jag o K stannade kvar i nattlivet och tog ett glas. Mycket folk och trånga krogar. Knatade sen hem i den ljumma natten.
Söndag va de dags för mig att öppna plånboken, åkte tidigt till stan, så tidigt att inga affärer hade öppnat. Rekade läget och gjorde sen slag i saken och handlade både kläder och skor till min egen förvåning. Mötte upp I-B o K på medis och tog räkmackan och en halvliter öl till middag.
Pustade ut i soffan, la oss tidigt och somande ovaggade.
Måndag var det dags att åka hem igen. Stannade till på Ikea och blev lite fattigare. Nöjd o glad kom jag hem. Har haft härliga dagar hos världens bästa moster, med världens bästa karl och barn

Kär

Idag går jag omkring o är kär bara.. i allt möjligt. I morgonsolen som fanns där i morse, i mannen som bjöd på frukost, i mitt jobb där de va fullt ös, och i den där syndiga kakan jag just bakat. Kommer förmodligen bli kär i middagen ikväll, o i dom som ser till att jag får i mig den..
Tur att kärleken bara växer när man slösar med den, så jag kan ödsla massor av den till min kära när han kommer hem.
Puss på er

Vänskap

Fick besök av en kär vän igår. Vi har inte setts på ett år, mycket har hänt i våra respektive liv och vi båda har gjort en hel omvändning, till det bättre!
Det va en innerlig glädje för mig att få krama om henne och se lycka lysa ur hennes ögon. Att se en vän må så bra och höra hjärtliga skratt är balsam för själen.
Jag är så glad för besöket, ska leva på det länge!
Tack fina ni, välkommen åter!

RSS 2.0