11 år.



Idag var det 11 år sedan jag låg och svettades på förlossningen. Känns helt overkligt att tiden gått så fort. Min son föddes och plötsligt fick livet en helt annan mening, den enda meningen!

Han var så allvarligt sjuk, så nära att vända om just när han kommit. Att inte veta, aldrig våga tro att han skulle bli frisk. Att göra sig beredd på det värsta. Att se sitt barn så sjuk, känna sig så förtvivlat hjälplös.. de önskar jag ingen!

När han sedan kom tillbaka efter operationen. När han gav ifrån sig sitt första ljud, den dagen han slog upp sina ögon.  När vi faktiskt fick åka hem, och han var med oss. När vi började våra liv tillsammans, och verkligen förstod vad det innebär att leva. 

Jag har aldrig varit så lycklig som då, och jag har aldrig känt sådan sorg som då! För trots att mitt barn överlevde, är det en sorg att gå igenom någon sådant här, man känner sorg över de barn som inte överlever, man känner sorg över att ha insett att livet inte är självklart, sorg över att man vet, att hur gärna man än vill, kan man inte styra över liv och död- inte ens när det gäller sina egna barn.

Min son är den absolut klokaste, vänligaste och mest omtänksamma människa jag känner. Han är så mjuk och så otroligt hjälpsam. Han är en filosof och en poet. Han målar fantastiska tavlor och skriver hjärtslitande dikter om ljus och mörker. Han slösar med kärlek och ställer alltid upp för sina närmaste. Han är blödig och förstående. Har så lätt till både skratt och gråt. Han blir rörd av vackra ord och förtvivlad när någon far illa. Jag är så otroligt stolt över denna härliga kille.

Jag älskar dig med hjärta och själ. Du har lärt mig så mycket. Grattis på födelsedagen min underbara, älskade unge!


!

Lördag

Dagen har jag spenderat med min härliga, ärliga och kloka son. Som vanligt har jag därför trivts. På förmiddagen gick vi och fikade på storgatan 12 med svärmor, kärlekssemlor! Det va mysigt.

Vi gick sedan hem och packade badkläderna och laddade för ett vattengympapass, nu blev det inte precis som planerat. Men jag, mamma och sonen simmade iaf i två timmar.
Sen åkte vi till mamma och fick jätte god mat. Riktigt trevligt att ha mamma för sig själv lite. Kvällen ska spenderas under en filt, framför tv:n med en stor skål godis och ett glas gott vin.

I morgon kommer sambon hem. Jag längtar!!

Oj då!

Nä, nu är det dags att dementera. Jag har väl ökat lite i vikt och dessutom skrivit klart och tydligt att jag har godisbegär vissa dagar, särskilt vid ägglossning...

JAG ÄR INTE GRAVID!!!! Men tack för att jag fick va huvudpersonen i denna ryktesspridning. Jag lovar att med fetstil, skriva ett medelande här om och när jag möjligtvis skulle bli gravid någon dag i framtiden!

Tack A för omtanken.. puss på dig.


Längtar!

3 Månader kvar...


BÄÄÄÄBIS!!!!!

Äntligen har det kommit en liten till världen! Allt har gått bra och prinsen mår fint. Och jag längtar så mycket efter att få träffa den lille krabaten!!
Min son är överlycklig över att den kom på hans namnsdag! Kunde inte få en bättre present...
Hoppas, hoppas dom kommer hem snart!!
VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN!! Jag älskar dig redan hopplöst mycket.

RSS 2.0