Torsdagen!

DAGENS början: 05:50 humör: toppen klädsel: arbetskläderna frukost: blev lunch på norran till frukost måste: raka benen. Obs! vill: ha sol hela helgen. middag: kanske grillat, borde: dammsuga ska: ta ett glas skumpa! funderingar: hönan eller ägget? bästa: vädret sämsta: mensvärk har: bakat onyttiga: kakan jag baka radioprogram: ingen radio idag nyttiga: sallad. tvprogram: ingen tv.

Glada Hudik

Ja i fredags stack vi iväg på en liten tripp.. Dumpade sambon hos hans kompis J i Ljusdal och fortsatte på egen hand till Hudiksvall..
Fredagskvällen spenderades av mig o K under en filt i ett varsitt soffhörn med en kopiös trötthet som tillslut vann och fick oss att somna ovaggade!

Lördagens väder var sjukt härligt! Efter en välbehövlig sovmorgon promenerade vi ner till stan och träffade L. Satte oss o käkade en glass.. Dagen till ära fick vi guds välsingnelse av en asiatisk tjej som först frågade om vi kunde engelska, men senare övergick till näst intill felfri svenska med slang som "typ" och "äger"

Släpade våra varma kroppar hemmåt och satt på ballkongen med en kall god öl, L kom dit och vi duschade och gjorde oss i ordning för kvällen, Sambon kom och gjorde oss sällskap.
Tog en taxi till Texas och bukade i oss kopiösa mängder smaskig mat, o för att undvika paltkoma skyndade vi oss ut i friskluften och vidare mot krogen där GT:n stod o bara väntade på att bli uppdrucken!
Förutom en psykopatisk man vid bordet brevid omgavs vi av trevliga människor och glada skratt.
 Han få oss lite dricka innan vi tog taxin hem. Med tanke på hur länge vi tvättade bort smink o borstade tänderna antar jag att vi kanske inte var helt nyktra! Att sova visade sig vara extremt svårt, då både jag o K drabbades av hysteriska skrattanfall till sambons stora förtjusning (not!)

Söndagen var det Mc donalds till frukost och sedan dags för hemfärd via Svensta för att hämta hem smask.

Tack kära vän o lekkamrat för denna trevliga helg! Vi gör snart om det!

Grattis Bengt!!

Kram på den stora dagen, kommer snart o bukar i mig mängder av tårta!!

Några snabba...

Har ett sjukt behov av choklad... varför finns det aldrig någon hemma just då???
Har spått mig.. sammanfattning: jobb, jobb, plugg?, bebis, separation, fest, bröllop, dop! (nyfiken?))
Påsken var alldeles underbar, strålande sol, öl, sång, spel, goa vänner och älskad familj
Känner mig lite trött, snorig, tom av all saknad av Kicki, Glad över mina nära o kära.

RSS 2.0