Magsjuka

Tänkte bara informera,  ifall nån har lyckats missa det.. Det går magsjuka av olika former så de är bara att välja o ta för sig.  Kom för 17 bara ihåg att hålla dig o dina barn hemma tills ni är smittfria så kanske inte alla behöver bli sjuka!!


Julstämning

Nu har den infunnit sig,julstämningen. Lite julgardiner, dukar och adventsbeslysning i fönstren kan orna det i ett enda trollslag. När man får sitta med goa vänner och dricka glögg till tonerna av en bra jukskiva är det ännu lättare att känna av att den härliga julen är på g.
Helgen bjöd på trevligt sällskap, många skratt, väldigt god mat och bra musik. Precis som man vill  ha det.


ADVENT

Som jag längtar tills på söndag. Jag är ju traditionsbunden så till den milda grad att jag ej kan fuska med något som har med julen att göra.. Men på söndag får man njuta av det mesta
Gardiner och ljusstakar ska upp.. Lussebullar o pepparkakor får smakas på och äntligen får man dricka  glögg! Julmusiken får man oxå börja njuta av och spelas sen oavbrutet tills julen är slut.
Julskyltningen ska man minsann gå på oxå! Snälla bli söndag snart!!

Underbar

Älskar låten och videon...

http://www.youtube.com/watch?v=vOuL2AnJPok

Heta Linjen

Har läst om Nora Roberts 80-tals bok Heta Linjen. Det händer att jag slänger in nån gammal goding ibland för att slippa använda intellektet så mycket utan bara slappna av.. Den är lite spännande faktiskt.
Om jag misslyckas att inte göra mellanslag ibland så beror det på att den tangenten är knäpp, funkar bara när den har lust..

Idag har jag o sonen och syster J vart i Östersund. Hon fixade tån och sonen shoppade och träffade arbetsterapeuten. Det va mörkt o litesent när vi kom hem men världens  bästa Johanna hade middagen på bordet och gott fika, dessutom har hon passat Sixten hela dagen och förtjänar några fler stjärnor i himlen!
TACK fina vännen min.

önskelista julen 2010

Kära tomten,i år önskar jag mig följande:

* Stickade klänningar
* stickade tröjor
* stickade sockor
* snygg mössa
* Lurviga tofflor
* flanell pyjamas
* badbomb o annat från lusch
* Goda teer
* choklad
* roliga spel
* musik
 TACK!


Söndag

Har fått hem min älskade son idag, han har varit på höstlov i stan och i Åre. Jag har saknat honom varje minut, hönsmamma som jag är vill jag ha han hemma jämt och ständigt.
I morgon börjar vardagen igen, vilket ska bli skönt. Jag gillar de där vardagliga rutinerna nämligen.
Ute blåser det iskalla vindar som går igenom både ben och märg. Tycker inte om det, blir orolig i hela kroppen när det blåser och sover dåligt..
Nu te o skorpor


Mysig hemmakväll

Har haft en tung dag i stan, efter några tunga dagars funderande innan, hamnade jag i ett sorts antiklimax nu när jag kom hem.. Vad passar då bättre än en riktig myskväll med halv-sambon. Romantisk komedi, grönsaker o dipp, choklad och ben&jerry glass!
Men först en tur på jobbet och en promenad med min extremt smutsiga hund.. Det blir nog bad på oss båda ikväll igen.

RSS 2.0