Jag kan inte nås för tillfället..,

22/11 - 6/12


Ledsen

Vad ledsen man blir när man ser och hör hur någon man håller av blir utnyttjad och orättvist behandlad. Särskilt när den personen är alldeles för snäll för inse det själv och inte vill ta det till sig. Jag önskar jag kunde öppna dennes ögon, utan att lägga mig i. Jag tycker inte man förtjänar att bli utnyttjad och skitpratad bara för att man för snäll för sitt eget bästa...


Damn tuesdays!

Nu är det äntligen tisdag, tisdagar brukar vara den absolut längsta och tråkigaste dagen på¨hela veckan. Bara man överlevt denna dag, så vänder det sen.. Onsdag= snart är det helg!
Men just denna tisdag känns helt ok, jag är på hemmaplan. Ska vara på apoteket i Hede idag. Skratta lite (eller rätt mycket) jobba hårt, äta god lunch hos Sara. När man får jobba hemma får man automatiskt mer tid med familjen på kvällen vilket verkligen är ett stort +
Tisdagen nästa vecka ska vi inte ens prata om.. det känns helt overkligt underbart. Så jag försöker att inte låtsas om det förens jag sitter där med facit i hand, att vi kom iväg och att allt gick bra.
Så nu överväger jag om jag kanske ska börja gilla Tisdagar istället för att gruva mig för dem...


Frågor och svar om kropp och hälsa


FRÅGA: Kan jag genom att göra sit-ups få min mage lite mindre?
SVAR: Definitivt inte! När du tränar en muskel, blir den större. Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha en stor mage.

FRÅGA: Är simning bra för figuren?
SVAR: Tja, se på valar

FRÅGA: Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och kan förlänga livet, stämmer det ?
SVAR: Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag under livet. Kasta inte bort dem på träning!! Genom träning slår hjärtat snabbare, och du förkortar livet! Vill du leva längre? Ta dig en tupplur!

FRÅGA: Borde jag skära ner på måltider innehållande kött, och äta mer frukt och grönsaker?
SVAR: Här måste du försöka att förstå logisk effektivitet. Vad äter en ko? Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker !

FRÅGA: Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker?
SVAR: Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin. Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, det säger allt.

FRÅGA: Är choklad osunt?
SVAR: Är du tokig? Kakaobönor = bönor och bönor, linser o dyl är vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur? Det är den bästa 'feel-good'-maten man kan få!!

FRÅGA: Är det viktigt att vara i god form?
SVAR: Rund är en form, så god som någon!


helg

Vilken helg! Är både nöjd, glad o trött. Fredagkväll va det slapp i soffan med grabbarna grus, man är ju inte så himla pigg efter en jobb vecka så det blev en rätt tidig kväll. Lördag rensade vi förråd, städade huset, och kramades! För på eftermiddagen kom J och förgyllde våra liv. Vi åt lite lunch och satt sen o uppdaterade oss lite. Tog en dusch och gjorde oss i ordning för kvällen. Vi åkte till Husky och åt god mat och lyssnade på Kenny Torben Emil och Ebba. Riktigt trevligt var det, vi sjöng skrattade och dansade. Söndagen va vi ganska trötta allihopa, tog en promenad och sen va det vila som gällde. Är helt ovan att va uppe sent nu förtiden.. men roligt var det. Nu väntar en 6 dagars arbetsvecka på världens bästa jobb.

Tisdag

Jobbar i Hede idag. Alltid lika trevligt. Det innebär att man har en längre kväll "ledig" och mer tid tillsammans med de man gillar. Ikväll hoppas jag få höra hötuggande och skratt.. det är nämligen balsam för själen bägge två. Ska också försöka hitta nån av mina systrar eller eventuellt flera och krama lite på dom

RSS 2.0