Anders Bagge!

Jag har varit trött nu någon dag.. det är för att jag har ..x med Anders Bagge på nätterna.. Ja inte alla nätter, men de 2 sista..
Det börjar med att jag sjunger för honom(inte på idol).. Han skrattar så han nästan dör och sen tar han mig i famnen och så pussas vi!
Fatta va sjukt! Jag tycker ju att han är hur charmig som helst, men inte dröm objekt!
Jag som tror att drömmar betyder något undrar och undrar vad Bagge har att säga mig och varför vi har ..x?? Ja han är grymt bra på det också..

VARFÖR DRÖMMER JAG INTE OM typ AMI i Miami Ink när jag ändå ska rumla runt i sängen med kända karlar??

NÄ tacka vet jag sambon, hoppas de snart är helg så han kommer hem. Då kanske jag får inspiration att drömma om något annat!!



Middag.

I lördags var jag på tjejmiddag. Mycket trevlig, med skratt och prat i några timmar.
Konceptet för kvällen var att vi 6 tjejer gjorde en varsinn maträtt.. 2 förrätter 2 varmrätter o 2 efterrätter senare var jag ganska rejält mätt!
Det som bjöds var följande:

* Fyllda korvbröd(räkor, ägg osv..)
* toast skagen
* Kantarellpaj med västerbottenost
* Smördegsknyten med tomat och fetaoströra
*vitchoklad mousse med hallon&blåbär
* vitchoklad pannacotta med hallonsås

Något glas rosévin och dessertvin gick ner tillsammans med allt gott. Men allra trevligast var förstås sällskapet!!


Daimkaka i långpanna



kaka

5 ägg
7 dl socker
3 3/4 dl ljummet vatten
7 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver

Glasyr
:
250 g margarin
3 3/4 dl socker
2 tsk vaniljsocker
3 äggulor
1 msk kakao
3 dubbeldaim

Vispa äggen och sockret poröst. Rör i vattnet. Blanda mjöl och bakpulver och rör i. Häll smeten en smord och bröad långpanna . Grädda i mitten i 175° i 20-25 minuter. Om man vill att glasyren ska rinna ner i kakan så ska man nagga kakan efter gräddningen med en gaffel.

Koka upp margarin, socker och vaniljsocker, vispa hela tiden. Koka tills det tjocknar. Dra från plattan och låt svalna något innan du vispar i äggulor och kakao. Breds på den varma kakan, hacka daimen fint och strö över kakan. NJUT!!

Bröllop

I helgen har jag haft det riktigt trevligt.
Jag o Max for till stan på fredagen och installerade oss hemma hos hans pappa.
På kvällen åt vi pizza, lekte med barnen och glodde på tv.. Lite förspänt hade man det ju och fick smaka på bröllopsvinet dagen innan själva tilldragelsen.. (fick även kika när paret övade på brudvalsen)

Lördagen började ganska tidigt.K åkte iväg för att få håret fixat, jag o exet bäddade för gäster, klädde barnen som skulle va näbbar och försökte roa de barn som redan var färdiga.. Kände mig hemskans stolt och glad som fick va med och styra med detta, jag menar jag är ju ändå en avlagd tjej till mannen som skulle gifta sig.
Max o gänget åkte iväg vid elva och jag fick då sätta igång med att göra mig själv i ordning. Vid halv ett kom max farmor och farfar och hämtade mig och vi begav oss till kyrkan..

Blödig som jag är började jag böla så fort kyrkporten öppnades för brudföljet. De va så fina allihopa. Det blev inte ett dugg bättre när Max, som är lika lättrörd som mig stod där framme och torkade sina tårar när M&K lovade varann evig kärlek.

Efter vigseln åkte vi till Stocketitt på fest, maten var god och sällskapet mycket trevligt. Efter paketöppning va det dags för brudvals.. när  de sen dansade med sina föräldrar bjöd max upp mig(rörd igen) Max höll sedan igång på dansgolvet och bjöd upp alla kvinnor över 25 (de yngre kan ej dansa sa han=) Max dansade i ett sträck i 5 timmar. När vi kände tröttheten komma tog vi en taxi hem.

Vi for hem söndag eftermiddag, när brudfolket återkom från sin bröllopsnatt, helgen va verkligen toppen.
Känns så härligt att ha en så bra relation med max pappa och hans fru. Det va roligt för Max att ha mig sovandes i hans rum i "stan"
Jag är glad att M träffat en så schysst tjej som bjöd mig på hennes bröllop och som öppnar sitt hem och delar med sig av sina barn, till mig det gamla exet..
Ja jag är faktiskt riktigt jäkla skit glad över vår vänskap. så tack M&K och lycka till i äktenskapet!



Max precis färdigklädd..



ganska snygg va!


jag på väg, vet ej va jag gör med munnen.. ja va ju inte ett dugg sur fast de ser ut så..



De lyckliga tu!!




Kärlek och pizza

Sonen är nu på date med 2!! tjejer.. Inte va man på det själv när man va 10år.
Han kunde inte välja mellan den ena eller andra, och bjöd därför med sig båda två på middag på pizzerian.
Han va lite bekymrad för att pengarna skulle räcka, men kom snart på att tjejerna ändå ville betala själva och tyckte de skulle va pinsamt annars.

Han har tvättat håret i diskhon, med nyinköpt axe schampo.(hann inte duscha hela sig eller springa ner till duschen) Man måste nämligen lukta väldigt gott om man ska på date. Han har dessutom klippt sig och sett till att håret ligger som det ska.
Han va noga med att kalsongkanten som sticker upp över byxlinningen matchade byxorna och att de inte fanns något spår av vax i öronen...
Jag fick inte under några som helst omständigheter visa mig där eller ringa medans han va borta, fick inte, absolut inte fråga något eller säga mer än hej om han skulle ta med dem hem efter maten..
HJÄLP!! hur ska detta sluta, han är ju för 17 bara en liten kille...

(själv har jag ätit middag ståendes vid rullkorven på ok)..suck.. vart tog min bebis vägen?


RSS 2.0