dan före dopparedan

Nu börjar de pirra ordentligt i magen! Snart är den här på riktigt julen. Granen är klädd, godisarna framplockade, paketen inslagna..nu är de bara att hoppas på att tomten ska komma. Ikväll ska jag enligt traditionen gå o hälsa på en av favorit släktingarna på hemmet o ge henne en julklapp o ta en whisky. Där kan man snacka krutgumma!
Sen bara vänta o längta efter sonen, tomten och julmaten!

GOD JUL kära vänner!!


Josef och Maria

Ikväll har jag njutit av skönsång och fint skådespel av klass fems duktiga barn. Julspel om Jesu födelse.
Jag är ju en blödig stackare så jag va tvungen att fälla nån liten tår.
Max pappa med familj stannade på fika och bus! Julen närmar sig..  o min julstämning är på topp! :-D

Pralin

Idag har jag stått vid spisen över 5 timmar och gjort julgodisar. Tycker de är så himla roligt och avstressande att hålla på med.
Knäck, trillingnöt, bacipraliner, pistagepraliner, choklad/mint kola, chokladoppad lakriskola, vaniljkola och mozartkulor är färdiga. Men som tur är finns de kvar choklad,nötter o annat att baka vidare av i morgon..

Ikväll blir det bad, lite senare middag och sen soffmys med världens bästa Max


Namnsdag

Idag har det flytit på bra igen. Är så himla skönt att va glad o kunna gapskratta från hjärtat och själen. Sixten har namnsdag och har fått paket från oss och moster Malin.
Märkligt att ett gosedjur kan likna orginalet så mycket.. till o med de oregerliga öronen :)
God mat blir det snart och sen har jag ett färgglatt uppdrag under kvällen.





3:e advent

Hade en underbar kväll igår med 2 kära vänner, utskuren biff och lite andra godsaker.
Spelade wii och sjöng och gjorde sen en ganska tidig kväll.
Idag har jag fått god frukost, jobbat lite, fått besök av fina Laura o Olof, ätit rester, myst med Johanna och Max. Fikat o fikat o fikat.. Glatt mig åt mina fina vänner, över livet som känns som mitt, sluppit åka till svensta utan fått sonen levererad till dörrem.. LYX!
Nu ska jag slå igen mina blå och invänta morgondagens härligheter.

Strömmingsrullar!

Har ätit julbord till frukost idag.. det borde man alltid göra, herre gud så gott det var! Vi satt på sjöbergs och bara bukade i oss av godsakerna!
När jag kom hem hade jag nån sorts umgänge med "Sambon" hon sov o jag glodde i datorn. Gjorde ett ryck och efter nån kilometer i bassängen vaknade vi både till liv och ska nu förbereda våran myskväll.
God mat, sång o kanske lite sällskapspel..
Ha en fortsatt trevlig helg!



Skallebank

Andra dagen med ont i käkarna/huvudet.. la mig i blöt i ett hett bad på eftermiddagen och då blev det bättre en stund, tyvärr smyger det sig på igen. Ska se till att få lite massage så kanske de släpper lite.
Har för ovanlighetens skull ätit mat tillsammans med "sambon" och tagit en promenad med vovven.
Han var sprallig idag, kanske för att de var så ovanligt milt i vädret.
Nu väntar en lugn o skön kväll med tända ljus och gott te med det bästa tänkbara sällskapet = Maximilian :-)



Leva livet

Idag känner jag mig harmonisk och lycklig. Tacksam över fina vänner och familjen som ser till att man mår bra. Jag har släppt hjärnspökena fria och börjar så smått släppa alla "måsten" som egentligen inte är mina, utan bara mina osynliga krav på mig själv. Jag har länge haft så fullt upp med att se till att alla andra ska må bra, och glömt bort mig själv,men nu blir det ändring på det.
Jag har sorterat bort energitjuvarna och spenderar min dyrbara tid på det jag tycker om att göra och med de människor jag helst gör det med.
Jag ska inte vara nån dörrmatta till någon och jag tänker inte glömma mina egna önskningar och mål i min strävan att alla i min omgivning ska vara lyckliga. Har insett att jag inte kan stötta, eller vara de i min närhet något gott stöd om jag själv inte ser till att leva det liv jag önskar. Så nu är det hög tid att göra just det = LEVA
http://www.youtube.com/watch?v=LFgpGA1YQB0&feature=player_detailpage


Glädje

Bortskämd med goda vänner, bästa familjen, glada skratt, roliga upptåg, badbomber från lush, helgmys i soffan, supergod mat och frukost på sjöbergs och en klok o härlig son.
Tack kära vänner, familj och djur för att ni gör mig så lycklig´.

vaniljkräm

Doftljuset påmitt vardagsrumsbord heter vaniljkräm, det doftar gott och gör mig otroligt sugen på just vanilj.. Sitter här o funderar vad det är för smak på tårtan i Storsjö idag... Min käraste Johanna fyller år idag och jag skulle egentligen velat vara där och grattulera henne, o smaka på tårtan..
Här är de lugna gatan idag, förutom några fikasugna vänner o syskon, samt deras barn.

Som Sixten säger, Put a smile on your face!


Coockie Dough

Julbaket är igång, o det är ju så jäkla roligt! Har gjort 5 sorter och hoppas de blir minst 5 till..
När kakorna är klara så väntar godistillverkningen och det är nästan annu roligare, så nu har man saker att se fram emot varje dag ända fram till jul!
Verkligen den bästa tiden på året..  I eftermiddag blir de middag med min härliga son och min bästa Johanna!

RSS 2.0