Sixten!!

img_6807 (MMS)

Sixten!!


Antiklimax

Hade laddat för att springa på affären. Idag var dagen då jag skulle göra jordgubbar täckta med mascarpone/limonchello kräm och bjuda hem min kära Johanna på. Hon kunde till o med komma ikväll. Jag blev så himla ledsen när de inte hade en endaste, endaste jordgubbe som väntande på mig.. SUCK!! vad ska ja nu hitta på... hårdbröd med hushållsost??


Möhippa



En rolig dag/kväll med massa trevliga flickor! Tack

MYS!

Har för andra gången sedan 10 år tillbaka varit ute och ridit. Konstigt hur något kan kännas så naturligt efter så lång tid. Jag verkligen älskar att sitta på hästryggen och känna hur avslappnad, lugn och lycklig det gör en. Hela tankeverksamheten upphör och man bara är.

Min kropp talar dock om för mig nu ikväll precis vilka muskler jag inte använt sedan sist jag red. har värk i rygg, lår, rumpa. Som pricken över i har jag dessutom fått skavsår i ljumskarna..
Men jag anser att det är helt värt det. Jag har gärna skavsår varje dag bara jag får fortsätta rida.
Tack kära syster för lånet av prinsessan och för att du drar med mig ut..


regnrusk

Har bäddat ner mig i soffan under en filt, med en kopp te och raggsockor. Är lite orolig över min hals som gör ont och kroppen som värker och fryser. Hoppas att det är det regniga vädret ute som gör det.
Att bli sjuk har jag varken tid eller lust med!

Tittar på Alice i underlandet med sonen, men känner inte att jag kommer in i filmen riktigt, kanske beror på att jag bloggat, mailar och pratar i telefon mest hela tiden ;-)
Igår såg vi på "FARSAN" vilken jag kan rekomendera, tyckte den var riktigt rolig.


i morgon är vi en dag närmre helg igen..


fakta

känner att jag är extremt duktig på att uppdatera bloggen... men det har hänt så mycket runt omkring att jag inte känt mig sugen på att skriva.

Jag o R har separerat, det var ett beslut mellan oss som var tvunget att tas. Vi är väldigt goda vänner, pratar varje dag och träffas så ofta de går. Sen är det så klart jätte sorgligt att det blev så här, det är ju inget beslut man någonsin vill ta.
Men det som verkligen gör ont, och som slår mig ur balans är folks fruktansvärt elaka kommentarer och sätt att vara mot oss. Varje dag får man höra något nytt prat, eller får något uppslängt i ansiktet. Det är sjukt att vi måste sitta och försvara oss själva och varandra ute bland folk. En fantastiskt rolig Hede vecka, skulle varit bra mycket roligare om vi hade sluppit det.

Jag tror dock att det är just det faktum att vi är sams och fortfarande umgås som gör folk så misstänksamma och uttråkade.. Vadå, ingen skandal?? vad ska vi då prata om, jo vi hittar på en massa..
Men när gemensamma vänner till oss går fram till en av oss och pratar skit om den andra, sårar det oss båda!! Vi råkar faktiskt tycka om varann, man vill inte höra elakheter om sina vänner!!

Jag försöker vara stark och skita i allt prat, att bjuda på allt som sägs. Trots allt så vet jag vad som är sant och inte, och vad som orsakade separationen. Men tänk att det angår ingen annan än oss!

Är i alla fall tacksam över att få veta vem som är ens riktiga vänner, och kan lätt sopa bort er andra från vänskapslistan. Er negativa energi är inget någon av oss behöver. Ni som finns där, finns på riktigt och jag älskar er av hela mitt hjärta! Jag önskar att alla får ha så fina vänner som ni TACK!

RSS 2.0