Promenadkompis

img_1468 (MMS)

Promenadkompis


Sommar?

Är det nu den börjar? Det va ju fantastiskt varmt ute igår, superskönt! Tycker grymt synd om systersonen som fick spendera dagen inne och kräkas. Lånade deras hundar o kämpade runt åsen igår kväll. Det va lite för kvavt o hett tyckte vi allihop, men vi gick rätt sakta och de fyrbenta badade i varenda bäck.
Men så härligt det va att kunna va ute utan jacka tills sena kvällen, hoppas på många lika ljumma sommarkvällar!

Hemma

Idag ska jag jobba i Hede. Älskar att göra det, känns så hemma och så tycker jag det är förskräckligt kul att va med Lena. Så denna dag innebär kul jobb, många skratt, fullt ös, lunch ute, kaffe och ännu mer fullt upp innan man ska hem. Hoppas på mycket kunder och tusentals frågor.

Tisdag

Det ser faktiskt ut som om solen lyser lite där ute.. Idag ska jag lifta med A-P till Sveg och jobba eftermiddag. Det enda som är negativt med att jobba sent är att kvällarna blir så korta, måste nästan lägga mig när middag o sånt ät avklarat. Men det är ju en värdslig sak. Jag har ju världens bästa jobb.
Saknar mina systrar, hoppas man hinner med att träffa dem den här veckan.

MIDSOMMAR

Så var midsommar firandet över för denna gång.. Har haft det alldeles underbart. Åkte efter jobbet på torsdagen till Nyvallen och installerade oss. Åt mat, spelade spel och gick på en regnig skogspromenad, det dikades vatten och trampades myrmark.
Fredagen tog vi det lugnt, va på byn en sväng och åkte sen tillbaka och åt en supergod silllunch med en god nubbe till. Ute regnade det på tvären och blåste, men inne i stugan va det ingen brist på värme eller glädje ändå.
Syster med familj kom o hälsade på. Vi grillade jordgubb/Marshmallows spett och drack kaffe. Vi grillade sen lite mat till middag och spelade  spel. Somnade sen ovaggade.
Lördag drog vi ganska tidigt till byn och åkte sen vidare till Hedlanda för dragracing. Trevlig tillställning, synd bara att de va så kallt. Va där nån timme innan vi for hem för dusch och vila. Fick inneboende från stan, tog med dom till den norrasidan där vi gjorde maräng/jordgubbstårta och käkade i sällskap av några trevliga filurer.
Tog oss upp på byn, slängde ner oss i gräset och lyssnade på "Kenny" o "Åslund o co" Riktigt bra musik att  lyssna på medans cruisingbilarna åkte förbi.. Kul att så mycket folk hittade ut på bygden.
När de va dags att återvända mot Nyvallen fick vi  med oss ett riktigt charmigt sällskap som sparkade boll tills han somnade i princip. Va själv supertrött o somnade som en stock efter nåt parti kort. Söndag va de sovmorgon, sen ut i solen för frukost. En av oss slirade i en koskit och en annan högg ved. Packade oss hemåt, spenderade halva dagen med att leta J:s kontokort och att sjunga några trudelutter, sen blev de grillat innan mina batterier helt tog slut o jag va tvungen att åka hem o lägga mig i blöt. Så nu efter ett trevligt avslut av helgen är de dags att lägga sig. Tack underbara människor som vart delaktiga i att förgylla helgen. Tack M o K för att ni är de ni är och får mig att le från morgon till kväll varje dag! Ni är helt fantastiska, känner mig otroligt lyckligt lottad som har er i mitt liv!

Snacka om smart kille

http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_106.jpg

längesen..

Har fullt upp hela tiden o får liksom inte till nån tid för att blogga.. Jobbar de flesta dagarna i Sveg och på kvällarna finns det 1000 saker att göra.
Mår iallafall förträffligt bra och trivs så jäkla gott med livet, saknar min parallelslalompolare Johanna men annars är det toppen.
Längtar till helgen då midsommar ska firas med familjen i lugn och ro.

RSS 2.0