Jaha nu då?

Sista dagen idag. Av mitt gamla slitna liv. I morgon tar vi nya tag och går mot nya erfarenheter och nya spännande upplevelser. Jag är redo!


Något nytt

Idag testar vi äntligen något nytt. Hur det känns att ha värme och hur köket ser ut med lampor. Tänk va glad man kan bli av lite el.
Jag gör godis till jul och längtar så efter julhelgen. Att det doftar choklad och knäck hemma gör mig rätt tillfreds faktiskt.
Och så är jag kär. Jätte mycket, vilken kille! Shabobalaboopy...


Kakor

Har äntligen börjat med julbaket. Det är bland det bästa jag vet. Har bakat kola och ingefärasnitt, juldrömmar, nöt och chokladkakor och har nu Bondkakor i ugnen. Längtar tills i morgon, då jag kan fortsätta. Men allra, allra mest tills det är dags för godiskok :)


Advent

Första advent idag. Har knappt pyntat eller någonting. Åkte på ICA och stoppade i mig jultallriken och sen direkt hem igen. Har legat hela dagen. Har en dag med mycket värk, känner mig överkörd. Mörbultad och extremt trött. Tur jag har en fantastisk sambo som piggar upp och står ut med mig när jag är som tråkigast. EDS kan dra åt helvete

Igår var vi på Sonfjällsgården och njöt god mat. Gillar verkligen att äta när maten är välkomponerad och smakrik. Nu kommer en ny vecka med nya möjligheter och jag hoppas få vara pigg och få mer ork.


RSS 2.0