Oj då!

Nä, nu är det dags att dementera. Jag har väl ökat lite i vikt och dessutom skrivit klart och tydligt att jag har godisbegär vissa dagar, särskilt vid ägglossning...

JAG ÄR INTE GRAVID!!!! Men tack för att jag fick va huvudpersonen i denna ryktesspridning. Jag lovar att med fetstil, skriva ett medelande här om och när jag möjligtvis skulle bli gravid någon dag i framtiden!

Tack A för omtanken.. puss på dig.


Kommentarer
Postat av: kalle

jag har godissug fast jag inte har ägglossning,godis är gott..kram på dej

2010-02-12 @ 11:18:01
URL: http://carlsa.blogg.se/
Postat av: Camilla

Men herregud.. vad folk snackar.

Ska man inte få gå upp lite i vikt utan att vara gravid. Jag har oxå gjort det, och dessutom ääääälskar jag godis ;) Detta är ju verkligen inte en "liten grej" att sprida ut.. :/ Fy skäms på den/dom som har gjort det!

2010-02-13 @ 10:02:26
Postat av: Rosita

Hade inte hört nått, men jag hade frågat.

Har också blivit lite rundare så jag gissar att det är jag som står på tur snart...

2010-02-14 @ 18:46:25
URL: http://www.hedeinfo.se
Postat av: Diana

Jag hörde de av en från Vemdalen, tyckte inte de va speciellt konstigt. När jag sen fick höra att de inte va så tänkte jag att jag hade missuppfattat och frågade igen. Men jag hade inte missuppfattat, dom trodde de.

Ett sånt ryktet borde inte bli bara för att man gillar godis o har gått upp nåt kilo.

Ja ja , inget att bry sig i.

Ha en trevlig kväll!!

2010-02-14 @ 20:26:11
URL: http://dianachaaya.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag tycker att det är otroligt obetänksammt att sprida sånna här rykten. Det kan ju va så att vi försökt få barn i flera år utan att lyckas, att man går igenom jobbiga undersökningar, eller kanske provrörsbefruktningar utan någon framgång. Att få höra ryken om sånna här saker kan såra människor mer än vad man kanske räkanr med. Bara att fråga par hela tiden om det inte är dags för barn snart, eller liknande är precis lika dumt. Den som är gravid berättar det förmodligen för dig själv när det är dags. Jag har flera personer i min närhet som inte kan/har svårt att få barn och jag vet hur ledsna de skulle bli om detta gällde dem.

2010-02-15 @ 12:34:51
Postat av: Diana

Ja konstigt är att någon hux flux kommer på att dom ska säga att nån är med barn?? Mycket märkligt. Och man frågar inte folk NÄR o OM dom ska ha barn, för jag vet också hur hårt de kan vara.



2010-02-15 @ 20:51:32
URL: http://dianachaaya.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag vet precis hur det känns, Jenny. Blir så less. Svarar nu för tiden att vi prövar och prövar, blir inga barn. Det brukar täppa till truten på dom ett tag.

2010-03-04 @ 14:28:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0